Saturday, 2 June 2012

-JEJAKA IDAMAN-

hai,,,ok memandangkan tajok pn dah tertera di atas,,aku nk kongsi la sket ciri2 jejaka
idaman aku la kann heheh (gatal kan ) urm,,ok 1st mesti la baik,,sapa pulak nk teman 
hidup yg jahat kan???2nd kena la boleh bimbing aku,,sb aku ni xda la baik sgt pn,, =)
aku mengaku siap2,,,3rd,,nak yg hensem,,aku bknnya lawa mcm IZARA AISYAH kan,,
so sedap mata aku memandang ok la tu,,huhu,,4th aku nk dia da masa aku susah and masa
aku senang,,kiranya dia sentiasa da untuk aku la,,5th,,dia akan selalu ada untuk melindungi
aku,,,6th,,xkaya pn xpa,,janji dapat sediakan pa yg aku nk itu sudah cukop,,7th,,aku xsuka
laki yg merokok,,,sb abah,abg ngn abg ipar aku pn xmerokok 8th,,urm pa lg ea???dia ikhlas
sayang aku,,,9th,,jgn dok suka wat aku nges sgt,,aku dah puas nges tw x,,10th,,
dia kena hormat mak abah aku,,and kena adil and saksama lg,,aku xnk laki yg jenis berat
sebelah dgn lebih detail aku terangkan,,bila ngn parents dia suma xpa,,bila dgn parents aku
suma xboleh,,so,,kena la adil sb nanti jd family dia jugak kan ^^,11th.,pa lg ek,,,urm,,,
senyuman dia mesti kena sweet,,hahah,,tp lao xda nk wat mcm mana kan,,,12nd dia kena
,la penyabar,,sb aku ni kdg2 degil jugak,,heheh,,ha,, BERTANGGUNGJAWAB itu harus ada
tapi kan aku nk lelaki yg mcm ABAH aku,,sb aku rasa abah aku memang seorang lelaki 
yg sgt hebat,,,untong gila mak aku dapat abah aku,,heheh,,, ye la abah aku pandai gak masak
sesetengah laki xsuka nk masak2 ni kan,,,so aku rasa yg ni ja kot senarai yg aku dapat 
senaraikan ciri2 JEJAKA IDAMAN AKU,,heheh,,da lg tp otak dah blurr,,, t aku terpikir aku 
sambong lagi ea =)
DAAA!!!

No comments:

Post a Comment