Friday, 22 June 2012

-kenangan-

hai,,tadi g sekolah,,lepak2 dgn nad,ean,atin,fariez,izat dan mahathir,,,
hahahaah lawak kot,,dok ungkit kenangan zaman sekolah,,
sgt sweet =) klau la masa leh undur balik kan best
aku rindu gila kot zaman sekolah,,walaupun byk yg pahit dari yg manis
tapi aki tetap rindu gak,,dok chat ngn en pon dia dok cita sal kenangan dulu
hahahah lawak2,,boleh pulak aku jadi skandal dia dulu,,
aku rasa xda spa yang taw kot,,,klau ada yg tw pon  depa dah xingt kot,,
aku rasa la kan klau dulu aku caple dgn en tu mcm mna la kan,,
xdapat nk bygkan kot,,hehehe
tapi papa pon tetap jadi kenangan yg paling indah 
selama aku kat sekolah lunas tu,,^^,
rindunyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
tersangatttttttttttttttttttt sangggaaatttttttttttttttttttttttttt!!!!!
hahahahaahahah (gila sebentar) =p
betol la org tua2 cakap,,zaman sekolah menengah la zaman yg
paling best dalam hidop kita,,, 
YA sekarang aku dah melalui zaman tu dan aku 
merindui sgt2,,,terlalu merindui...
tapi life must go on kan??
masa xboleh di undurkan balik,,, apa2 pon aku bersyukur dgn 
masa lalu aku,,,dan aku harap aku lebih baik dari 
yang sebelum ni,,,ok la,,stop at here,,see uolls nanti ok???
assalamualaikum =)

4 comments:

  1. weyyy .. besss sesanagt tddd taw akk .. sweet moment ~ hrp smpy bila pshbtn kita kkl abadi ,

    ReplyDelete
  2. tu la psal,,aku pon harap mcm tu jugak,,
    amin,, =)

    ReplyDelete