Thursday, 28 June 2012

-syukur padamu YA ALLAH-

hai weh,,aku nk gtw ni,,aku dapat tukar poli!!!!!
arghhhhhh...sangat seronok,,hahahahhahaha xsgka kot kan,,aku pon 
terkejut gak bila dapat surat semalam,,,heheheheh
syukur sgt2,,tapi kalau g melaka pon aku xkesah sgt,,tapi dah dapat 
tukaq dekat,,pegi je la yg dekat kan???family aku suma teruja nk g melaka,,,
hahahahah..xpla la,,dah rezeki kan,terima je la,,
=) ALLAH ja yg maha mengetahui semuanya kan???
kiranya xsia2 la aku tnggu 7 bulan dulu,,heheheh
aku harap sgt yg segalanya dipermudahkan untuk aku,,,
aku harap sgt xda apa lagi yg menghalang,,,AMIN,,,
hehehheheeheh hari ni aku nk g telepon HAL EHWAL PELAJAR
dua2 poli tu,,harap sgt hari boleh setle semuanya,,,huhu,,
ok la,,t apa2 aku update lg ok???
assalam =)

Saturday, 23 June 2012

-logik ke xlogik???-

hai..aku nk tnya sikit kat korang,,logik ke klau aku suka someone yang dulu aku 
dah suka pastu aku dah xrasa papa and now aku trasa something
kat dia,,,agk2 logik ke x???OMG,,,gila kan aku ni???skang aku 
rasa aku ni mcm xbetol ja..tu la xtidow g slalu kan dah xbetol..
hahahahahhahaha!!!!aku nk gelak besaq dh la ni,,
ha mcm org gila kan???hehehhehe
nth la..klau kawan aku bca ni tobat depa boleh agk so diam2 sudah,,ssshhhhhh!!!
hehehheeh...wei mcm mna eh,,aku xsuka la rasa mcm ni
rimas tw x..dah la si solehin tu tiba2 wujud ja
mai mana nth,,,tetiba ja da,,kdg2 aku heran
asal diorang tu xwujud time aku skolah2 dulu,,,diorang tatw betapa boring
 dan sunyi nya zaman sekolah aku,,org lain semua ada cinta monyet
aku apa pon xda,,dapat frust ada la,,nth papa jekk!!!
tapi xpla..terima je la seadanya,,dah takdir kan,,,
acecece ayt cm bgos jekk kan aku ni,,hehehehehhe
ok la aku nk p mandi ni,,nk p ambk adk aku
ada konferensi waris pulak,,abah xda so aku la kena wakilkan,,,
hahahha mcm lawak ja,,ok la,daaa!!!
.....................(^_^)...................

Friday, 22 June 2012

-kenangan-

hai,,tadi g sekolah,,lepak2 dgn nad,ean,atin,fariez,izat dan mahathir,,,
hahahaah lawak kot,,dok ungkit kenangan zaman sekolah,,
sgt sweet =) klau la masa leh undur balik kan best
aku rindu gila kot zaman sekolah,,walaupun byk yg pahit dari yg manis
tapi aki tetap rindu gak,,dok chat ngn en pon dia dok cita sal kenangan dulu
hahahah lawak2,,boleh pulak aku jadi skandal dia dulu,,
aku rasa xda spa yang taw kot,,,klau ada yg tw pon  depa dah xingt kot,,
aku rasa la kan klau dulu aku caple dgn en tu mcm mna la kan,,
xdapat nk bygkan kot,,hehehe
tapi papa pon tetap jadi kenangan yg paling indah 
selama aku kat sekolah lunas tu,,^^,
rindunyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
tersangatttttttttttttttttttt sangggaaatttttttttttttttttttttttttt!!!!!
hahahahaahahah (gila sebentar) =p
betol la org tua2 cakap,,zaman sekolah menengah la zaman yg
paling best dalam hidop kita,,, 
YA sekarang aku dah melalui zaman tu dan aku 
merindui sgt2,,,terlalu merindui...
tapi life must go on kan??
masa xboleh di undurkan balik,,, apa2 pon aku bersyukur dgn 
masa lalu aku,,,dan aku harap aku lebih baik dari 
yang sebelum ni,,,ok la,,stop at here,,see uolls nanti ok???
assalamualaikum =)

Saturday, 2 June 2012

-JEJAKA IDAMAN-

hai,,,ok memandangkan tajok pn dah tertera di atas,,aku nk kongsi la sket ciri2 jejaka
idaman aku la kann heheh (gatal kan ) urm,,ok 1st mesti la baik,,sapa pulak nk teman 
hidup yg jahat kan???2nd kena la boleh bimbing aku,,sb aku ni xda la baik sgt pn,, =)
aku mengaku siap2,,,3rd,,nak yg hensem,,aku bknnya lawa mcm IZARA AISYAH kan,,
so sedap mata aku memandang ok la tu,,huhu,,4th aku nk dia da masa aku susah and masa
aku senang,,kiranya dia sentiasa da untuk aku la,,5th,,dia akan selalu ada untuk melindungi
aku,,,6th,,xkaya pn xpa,,janji dapat sediakan pa yg aku nk itu sudah cukop,,7th,,aku xsuka
laki yg merokok,,,sb abah,abg ngn abg ipar aku pn xmerokok 8th,,urm pa lg ea???dia ikhlas
sayang aku,,,9th,,jgn dok suka wat aku nges sgt,,aku dah puas nges tw x,,10th,,
dia kena hormat mak abah aku,,and kena adil and saksama lg,,aku xnk laki yg jenis berat
sebelah dgn lebih detail aku terangkan,,bila ngn parents dia suma xpa,,bila dgn parents aku
suma xboleh,,so,,kena la adil sb nanti jd family dia jugak kan ^^,11th.,pa lg ek,,,urm,,,
senyuman dia mesti kena sweet,,hahah,,tp lao xda nk wat mcm mana kan,,,12nd dia kena
,la penyabar,,sb aku ni kdg2 degil jugak,,heheh,,ha,, BERTANGGUNGJAWAB itu harus ada
tapi kan aku nk lelaki yg mcm ABAH aku,,sb aku rasa abah aku memang seorang lelaki 
yg sgt hebat,,,untong gila mak aku dapat abah aku,,heheh,,, ye la abah aku pandai gak masak
sesetengah laki xsuka nk masak2 ni kan,,,so aku rasa yg ni ja kot senarai yg aku dapat 
senaraikan ciri2 JEJAKA IDAMAN AKU,,heheh,,da lg tp otak dah blurr,,, t aku terpikir aku 
sambong lagi ea =)
DAAA!!!