Wednesday, 5 December 2012

i'm back to writing something =)

hai2...
dah lama aku xmenulis something kat blog aku ni heheheh
sb blog aku sudah diharu birukan oleh adik aku
skg baru ok..now aku nak story pasal aku kat poli..hurm dapat bnyak kawan baru
hana,fati,ida,atie,wani,nana,tiqah and so on...dorang sgt best..hahahah
lepak klua skali..mmg terbaikk la,,walaupun mula2 da jugak yg salah paham kan
tapi tu semua merapatkan kami lagi =) anyway aku nak masuk sem 2 dah
kejap ja masa berlalu kan??aku harap aku akan berlajar betul2
aku harap jugak aku dapat harungi segala liku2 hidup aku,segala cabaran sb
bukan senang nak senang dan bukan susah jugak nak susah..
so papa pun aku kena slalu ingt ALLAH dan mak abah...aku harap aku xsekadar menulis ja
hehehhehe ^^,
best bila dah belajar ni..at least kta belajar untuk menjadi yg lebih baik
lagipun byk persaingan so xleh nak memain dah,,huhu,,
kdg2 post2 aku ni agak skema kan??hahhaha bca post nad mcm dia 
cerita depan2,,hahah lawak la dia tu..


ni la kawan2 aku yang baru..walaupun aku yg paling tua..ala bkn nya tua sgt pon
tapi dorang sgt best,,heheh nice to know all of you =)

ok la sampai sini sahaja,,esok aku story mory lain,,
assalamualaikum =)



No comments:

Post a Comment