Sunday, 13 April 2014

-minggu akhir latihan industri-

hohoho ni la minggu yang paling aku tunggu2 masa masuk kat BPP ni..minggu tamatnya li aku..dok la menghitung hari bila nak habis tgok2 dah sampai dah masanya,,aku pun mmg xsabaq nak balik KEDAH tercinta..boring ah dok sini..hahahah (ayat xboleh blah) :D seriously aku mmg dah xsabaq nak balik weh..rindu masakan mak..rindu nak lepak dgn mak..family,,tgok tv semua,,oh sgt2 rindu okeh,,:p tapi apa pun dapat pengalaman yg best la kat sini..pengalaman kan...hahah jumpa mcm2 org kat sini wehh..pe'el nauzubillah,,ada yg ok ada yg ko..pokoknya ke akarnya ke..aku mmg nak balik,,xkesah la barang aku bnyak skali pung la kan..lalalala ok la chow dulu..t klau aku boring2 aku update lg ..dadada

No comments:

Post a Comment