Thursday, 10 April 2014


hai weh..setelah 11 bulan aku menulis kat blog ni..akhirnya aku gagahkan jua untuk menulis..hahahha actually la kan,,aku bosan tahap xingt dah ni..wani pulak p bilik kewangan..buat apa tatw..hrni hari yg sgt heaven sb semua pegawai xdak,,hew,,hew,,, melompat2 sat la,,weh aku li kat bpp a.k.a Tourism Melaka..best la jgk li kat sini walaupun perangai org nth mcm apa ja kat dalam ni..li jugak aku dan nak abis dah pon hahaha banyak kenangan kat sini..suka duka aku kat sini dengan wani..hahah tp satu hari nanti aku nak mai sini lg..xmai keja mai melancong pon jadi la kan...hahah aku dok serabot nak balik mcm mna ni..barang bnyak gila weh..awat aku p bawak barang banyak2 tatw...hailahai..xda sapa ka nak tolong bawak aku p melaka sentral minggu depan..huhuhuhu..kan best klau ada org nak tolong,,hahahah tp kan aku rasa nanti aku balik ja walaupun barang aku banyak..kesah pulak aku janji sampai kedah sudah,,doa2 la supaya aku sampai KEDAH YANG TERCINTA dengan selamat :p

No comments:

Post a Comment