Saturday, 23 June 2012

-logik ke xlogik???-

hai..aku nk tnya sikit kat korang,,logik ke klau aku suka someone yang dulu aku 
dah suka pastu aku dah xrasa papa and now aku trasa something
kat dia,,,agk2 logik ke x???OMG,,,gila kan aku ni???skang aku 
rasa aku ni mcm xbetol ja..tu la xtidow g slalu kan dah xbetol..
hahahahahhahaha!!!!aku nk gelak besaq dh la ni,,
ha mcm org gila kan???hehehhehe
nth la..klau kawan aku bca ni tobat depa boleh agk so diam2 sudah,,ssshhhhhh!!!
hehehheeh...wei mcm mna eh,,aku xsuka la rasa mcm ni
rimas tw x..dah la si solehin tu tiba2 wujud ja
mai mana nth,,,tetiba ja da,,kdg2 aku heran
asal diorang tu xwujud time aku skolah2 dulu,,,diorang tatw betapa boring
 dan sunyi nya zaman sekolah aku,,org lain semua ada cinta monyet
aku apa pon xda,,dapat frust ada la,,nth papa jekk!!!
tapi xpla..terima je la seadanya,,dah takdir kan,,,
acecece ayt cm bgos jekk kan aku ni,,hehehehehhe
ok la aku nk p mandi ni,,nk p ambk adk aku
ada konferensi waris pulak,,abah xda so aku la kena wakilkan,,,
hahahha mcm lawak ja,,ok la,daaa!!!
.....................(^_^)...................

No comments:

Post a Comment